ARBEIDSRECHT

Bent u op zoek naar een betrouwbare en resultaatgerichte arbeidsrecht advocaat? LMR Advocaten heeft meerdere arbeidsjuristen die gespecialiseerd zijn in het brede vakterrein van het arbeidsrecht. Het is een rechtsgebied, waar bijna iedereen mee te maken kan krijgen. Of u nu ondernemer of werknemer bent. Onze advocaten arbeidsrecht adviseren en begeleiden u bij alle soorten problemen op het werk.

De juristen in arbeidsrecht van LMR Advocaten houden zich bezig met de betrekkingen tussen werkgevers en werknemers. Het kan zijn dat u bij een arbeidsconflict een advocaat nodig heeft. Of juridische bijstand wenst bij een reorganisatie of cao-conflict. Ontslag aanvechten als werknemer vraagt ook om een deskundige, betrouwbare en daadkrachtige advocaat. LMR Advocaten beschikt over ervaren en hooggekwalificeerde arbeidsrecht juristen, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Mr. Roel Lammers is gespecialiseerd in arbeidsrecht voor bedrijven en instellingen, Hij begeleidt werkgevers bij ontslag- en ontbindingskwesties, die al dan niet via het UWV lopen. Daarnaast adviseert en begeleidt hij ook bij grote bedrijfsreorganisaties. Mr. Boudewijn van Orsouw is de specialist in arbeidsrecht voor werknemers. Zij wijzen u bij reorganisatie en ontslag de juiste weg en voorzien u gedurende het ingrijpende, ingewikkelde en emotionele proces van deskundige bijstand.

Arbeidsrecht gaat meestal over grote, diepgaande belangen, zowel op bedrijfseconomisch als persoonlijk vlak. Het gaat voor werknemers over werk en inkomen. Voor werkgevers kan het voortduren van een dienstverband met een slecht functionerende werknemer handenvol geld én veel negatieve energie kosten. Dit vraagt om juridische bijstand door een ervaren arbeidsrecht advocaat. Dan bent u bij LMR Advocaten aan het juiste adres.

De wet- en regelgeving over werk, inkomen en ontslag wordt door overheidsbemoeienis steeds ingewikkelder. Zeker na invoering per 1 juli 2015 van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). In het doolhof van regels weten de arbeidsrecht juristen van LMR Advocaten het juiste pad te vinden. U kunt een beroep doen op LMR Advocaten over de meest uiteenlopende zaken op het gebied van arbeidsrecht. Onze expertise omvat belangrijke zaken als:

• Arbeidsovereenkomsten
• Ontslag op staande voet
• Ontbinding arbeidsovereenkomst
• Ontslagvergunningsprocedures
• Arbeidsvoorwaarden
• Afvloeiingsregelingen
• Loonvorderingen
• Reorganisaties
• Cao’s en reglementen

Heeft u een advocaat arbeidsrecht nodig bij een ontslag of loonvordering? Of wenst u bijstand van een erkende arbeidsjurist bij een ontslagvergunningsprocedure, afvloeiingsregeling, reorganisatie of cao-conflict? De advocaten arbeidsrecht van LMR Advocaten kunnen u professioneel adviseren en begeleiden in alle arbeidsrechtkwesties.